Verkottunut digituotanto kiinnosti Hunkelerissa

6.3.2019 09:07Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kirjojen tuotantoa esiteltiin tapahtumassa live-demoina. Kuva Horizon.

Horizonin Integroidut jälkikäsittelyprosessit kiinnostivat asiakkaita Hunkeler Innovationdays -tapahtumassa. Verkottunut ja automatisoitu digipainotuotanto oli tapahtuman keskeistä sisältöä.

Horizon esitteli tapahtumassa livenä erilaisia Smart Finishing -ratkaisuja. Hunkelerin kanssa Horizon esitteli Smart Binding -järjestelmän, jonka ydinkomponentti on 4-leukainen liimasidontakone BQ-480. Koko tuotantolinja on täysin automaattinen aukikelaimesta liimasidontakoneeseen. Näin se on erityisen tehokas, kun painokset vaihtelevat usein, ja jopa silloinkin, kun on sidottava yksittäiskappaleita.

Hunkeler-osastolla kumppanit esittelivät yhdessä kehittämänsä inline-järjestelmän suoramainosten tuottamiseen, joissa ovat mukana kupongit ja vastauskortit.

Rullaperustaisten sovellusten ohella Horizon toi Luzerniin myös ratkaisuja digitaalisesti painettujen arkkien tehokkaaseen työstämiseen. StitchLiner Mark III -koneella, johon liitetään suurteho-digitaalipainoalistin HOF-400, esiteltiin peräkkäin painettujen esitteiden täysautomaattista tuotantoa. Yksittäisarkkien multifinishing-ratkaisuja – samalla kertaa tapahtuvaa leikkaamista, nuuttaamista ja perforointia – esiteltiin kävijöille SmartSlitter-koneen avulla.

Share: