Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Verkkopainokauppa Print24 saapui Suomeen

12.5.2022 14:08Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuvassa Print24:n tiimi Tukholman Sign&Print-messuilla huhtikuussa. Vasemmalta lukien Ali Jason Bazooband, John Nenzell, Céline Colin ja Toivo Persson-Travesset. Kuva: Print24.

Print24-verkkopainokauppa on tullut myös Suomeen ja kasvattanut myyntiään Suomessa tasaisesti. Verkossa näkyvän tuotemerkin takana on Unitedprint.com SE, joka on maailmanlaajuisesti aktiivinen verkkokauppayritys paino- ja mediasektorilla. Yritys haluaa olla myös painokumppani alalle.

Unitedprint.com on yksi Euroopan johtavista online-painoyrityksistä ja toimittaa painotuotteita asiakkaille yli 150 maassa. Yritys on aktiivinen myös Suomessa.

Millä mielellä lähdette messuille?

– Olemme huomanneet ihmisten tarpeet kasvokkain kohtaamisiin kahden vuoden covid-tauon jälkeen, kun osallistuimme viime syksynä Sign & Print Oslossa ja nyt huhtikuussa Tukholmassa. Oli todella mahtavaa nähdä kävijöiden innostus vierailla tapahtumassa! Ja olen vakuuttunut siitä, että Helsingin tapahtuma tulee olemaan myös erittäin kiireinen ja aktiivinen, kertoo Suomen maajohtaja Celine Colin.

Mitä osastolla nähdään?

– Olemme iloisia voidessamme esitellä vierailijoille uuden print24-verkkosivustomme, johon olemme kehittäneet uusia tuotteita ja ominaisuuksia, Asiakkaiden on nyt erittäin helppoa ja nopeaa tilata verkosta ja valita laajasta tuotevalikoimastamme heidän tarpeisiinsa vastaava promootiomateriaali, Colin kertoo.

– Näemme yrityksemme myös painokumppanina. Olemme äskettäin kehittäneet Easyprintin uusille verkkosivuille mahdollisuuden nauttia kumppaniohjelmasta. Tarjoamme asiakkaalle veloituksetta myös oman verkkokaupan perustamisen.

Print24 Sign, Print & Promotion -messuilla

Array
Share: