Verkkopainoista lisää suunnittelupalvelua

7.10.2020 08:44Uutiset » Tuotteet ja palvelut
99designs on luonut globaalin suunnittelijoiden yhteisön. Kuva: 99designs.

Verkossa toimivat online-painotalot laajentavat toimintaansa suunnittelupalveluihin. Online-jätti Cimpress on ostanut globaalisti toimivan 99designs-palvelun. Britanniassa Cimpress-konserniin kuuluva Tradeprint on lanseerannut Canvan kanssa tee-se-itse design-verkkopalvelun.

99designs perustettiin 12 vuotta sitten ja sen päämaja on Melbournessa Australiassa. Yritys on luonut globaalin suunnittelijoiden yhteisön, joka tarjoaa asiakkaille suunnittelijan valintaa tyylin perusteella tai design-kilpailun järjestämistä. Palvelun kautta voidaan hankkia esimerkiksi logojen, kirjetuotteiden, verkkosivujen, kirjojen kansien ja pakkausten suunnittelua. Design-toimistoille tarjotaan pro-palvelua.

Cimpress kertoo tiedotteessaan, että 99designs tulee sisältymään verkkopainopalvelu Vistaprintin tarjontaan sekä toimimaan itsenäisenä brändinä. Vistaprint on Cimpressin liiketoimintayksikkö. Cimpressin liikevaihto oli viime tilikaudella 2,48 miljardia USA:n dollaria.

Cimpress aikoo myös investoida lisää design-palvelujen laajentamiseen ja tuotekehitykseen.

Verkkopainot tarjoavat myös mallipohjiin perustuvia yksinkertaisia suunnitteluvälineitä, joiden avulla asiakas voi tehdä yksinkertaisempia räätälöityjä painotuotteita kuten käyntikortteja ja lehtiöitä.

Share: