Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Vantaan Sanomat on paras kaupunkilehti

26.11.2021 08:43Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Vantaan Sanomat voitti Uutismedian liiton Kaupunkilehtikilpailun 2021. Kuva: Vantaan Sanomat.

Uutismedian liitto on valinnut vuoden 2021 parhaaksi kaupunkilehdeksi Vantaan Sanomat. Vuoden 2021 paikallismedioiksi valittiin Alasatakunta ja Kalajokiseutu. Lukijan valinta 2021 on Västra Nyland.

Kaupunkilehtien kilpailussa toiseksi sijoittui Viikkosavo, ja kolmannen sijan sai Epari. Viiden parhaan kaupunkilehden joukkoon sijoittuivat lisäksi Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset ja Uusi Rovaniemi.

Kalajokiseutu voitti kerran viikossa ilmestyvien paikallismedioiden sarjan. Sarjassa toiseksi sijoittui Sydän-Satakunta ja kolmannen palkinnon sai Lauttakylä. Viiden parhaan joukkoon sijoittuivat lisäksi Perhonjokilaakso ja Rantalakeus.

Vähintään kaksi kertaa viikossa ilmestyvistä paikallismedioista parhaana palkittiin Alasatakunta. Sarjan toisen palkinnon sai Raahen Seutu ja kolmanneksi sijoittui Suur-Keuruu. Viiden parhaan joukkoon sijoittuivat lisäksi KMV-lehti ja Västra Nyland.

Parhaat kaupunkilehdet ja paikallismediat sekä kaupunki- ja paikallislehtijutut julkistettiin Uutismedian liiton Suurilla Lehtipäivillä Seinäjoella 11.11.2021. Kilpailuihin osallistui yhteensä 105 lehteä ja 189 juttua.

Array
Share: