Vaimee-akustiikkalevyt Antaliksen valikoimaan

22.10.2019 14:51Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Vaimeen akustiikkalevy tulostettuna. Kuva: Antalis.

Antalis on saanut valikoimaansa Vaimeen vaimennuslevyt täydentämään sisustustuotteiden valikoimaansa. Vaimee-akustiikkalevyt soveltuvat vaativaan ja suurikokoiseen kuvatulostukseen, jonka jälki on laadukas ja terävä.

Näitä pölyämättömiä levyjä voi myös maalata ja leikata esim. kirjainten tai logojen muotoon. Vaihtoehtoina on valkoinen tai grafiitinharmaa levy koossa 2440 x 1220 x 24 mm.
Antaliksen mukaan toimiva akustiikka lisää viihtyisyyttä, mutta akustiikan on kuitenkin oltava aina näkyvillä. Vaimee-vaimennuslevyillä akustoinnin voi tehdä kauniisti – osana yksilöllistä sisustusta.

– Vaimeen akustiikkaan liittyvät äänen absorptiomittaukset ovat valmistuneet. Tulokset olivat hyviä, sillä tuotteen absorptioluokka on A eli paras luokka. Valmistajan mukaan testatun paksuusluokan materiaali ei voisi vaimentaa tämän paremmin fysiikan lakien perusteella, kertoo Antaliksen Visual Com -liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

– Meiltä on kysytty myös painomusteen vaikutusta levyn akustisiin ominaisuuksiin ja siihenkin saatiin vastaus: levyn pintaan ruiskutettu ja kovetettu painomuste vaikuttaa vain niihin korkeisiin taajuuksiin, joita levy jo kylliksi vaimentaa. Mustekerros on niin ohut, että ääniaalto läpäisee painomusteen, menee levyn sisälle ja vaimentuu siellä, Pöllänen sanoo

Share: