UV-suoratulostuksesta havainnollinen opas

15.10.2018 08:25Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Rolandin opas on ideapankki UV-suoratulostuksen mahdollisuuksista. Kuva: Roland DG.

Roland DG on julkaissut havainnollisen oppaan UV-suoratulostuksen mahdollisuuksista. Opas kertoo, miten tätä joustavaa tekniikkaa voidaan käyttää erilaisiin esineisiin tulostamiseen. Se sisältää paljon esimerkkejä tekniikan sovellusalueista ja menestystarinoista.

Roland DG on johtavia UV-esinetulostimien valmistajia. Opas kertoo, mitä yrityksen kolmella tulostinmallilla voidaan tehdä. Tekniikkaa tarjoavat muutkin valmistajat, ja 40-sivuinen opas soveltuu ideapankiksi kaikenlaiseen UV-suoratulostamiseen.

Oppaan mukaan UV-suoratulostus on yksi kaikkien aikojen joustavimmista ja jännittävimmistä painotekniikoista. Sen käyttöalue on hyvin laaja. Tekniikasta on tullut tärkeä työväline mm. kylttien tekijöille, lahjatavaroiden tuottajille, erikoispakkausten tekijöille, mainostoimistoille, suunnittelijoille ja vähittäiskaupalle.

UV-suoratulostuksessa käytetään innovatiivisia mustesuihkuvärejä, matalan lämpötilan kuivausta ja muuttuvan datan ohjelmistoja. Tekniikalla voidaan painaa suoraan erilaisille materiaaleille ja esineiden pintaan kuten elektroniikkaan, lahjoihin, promotuotteisiin ja keramiikkaan.

Opas on nimeltään ´Digital Benchtop UV Printing: What Will You Print?´ ja sen voi tilata ilmaiseksi Roland DG:ltä.

Share: