Uusilla väreillä säästöjä Rolandin tulostimissa

17.2.2020 19:36Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Rolandin tulosta/leikkaa -laitteet soveltuvat mm. tarrojen tulostamiseen. Kuva: Roland.

Roland DG on kehittänyt uuden sukupolven TrueVIS TR2 eco-solvent -värit leikkaaviin TrueVIS SG ja VG -sarjan tulostimiin. Värit kuivuvat vain 6 tunnissa ja mahdollistavat tulostuksen, laminoinnin ja asennuksen saman päivän aikana. Uudet värit korvaavat TR-värit kokonaan vuoden lopulla.

Roland tarjoaa nyt tulostimien käyttäjille edullista vaihtoa uusiin väreihin heti. TR2-värit säästävät Rolandin mukaan 20 % värien käytössä ja tarjoavat monia etuja. Värit ovat hyvin venyviä ja kestäviä. Ne sopivat autoteippauksen lisäksi mm. tekstiilien tulostamiseen.

Ohjekirja leikkaavasta tulostuksesta
Rolandin leikkaavat tulostimet ovat suosittuja, ja yritys on laajentanut niiden valikoimaa huomattavasti vuonna 2019. Laitteiden avulla markkinoille on tullut paljon uusia toimijoita, joilla on vähän kokemusta tästä tekniikasta. Roland on nyt julkaissut alan toimijoille ohjekirjan The Roland Guide to Print and Cut.

Ohjeissa käsitellään kaikkia tulosta/leikkaa -toiminnan puolia peruskäsitteistä sopivimman laitteen valintaan. Ohjekirja kertoo miten tekniikkaa soveltuu paitsi etikettien ja julisteiden tekemiseen myös autoteippaukseen ja tekstiilitulostamiseen. Ohjeen voi ladata ilmaiseksi Roland DG:n verkkosivuilta.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: