Uusia tulostusmateriaaleja sisustamiseen

30.10.2019 11:05Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Arlon Graphics on lanseerannut uusia sisustamiseen soveltuvia tulostuskalvoja. Kuva: Arlon.

Sisustamiseen on tarjolla uusia tulostusmateriaaleja monelta valmistajalta. Materiaalit soveltuvat myös esimerkiksi mainontaan ja tapahtumamarkkinointiin.

Uusia seinä- ja ikkunakalvoja Arlonilta
Arlon Graphics on lanseerannut uusia sisustamiseen soveltuvia tulostuskalvoja arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja kodin sisustamisen ammattilaisten käyttöön. Uusi tuotesarja sisältää sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettuja seinämateriaaleja sekä ikkunakalvomateriaaleja. Itsekiinnittyvät materiaalit soveltuvat sekä karkeille että sileille pinnoille. Materiaalien laatu on erinomainen ja huollon tarve alhainen.
Tuotteita myy Sesoma Oy.

 

Monikäyttöisiä tulostuskankaita be.texiltä
Mustataustainen, valoa läpäisemätön be.tex Blackback Zebra FR on tulostettava Blockout-kangas, joka soveltuu käytettäväksi mm. tapahtumissa, messuilla ja mainonnassa. Pieni joustavuus kankaassa mahdollistaa kankaan käytön myös kehysratkaisuissa. Kangas soveltuu latex-, UV-väreille sekä suora- ja siirtosublimaatioon.

be.tex Revolution FR on monikäyttöinen tulostettava display-kangas mainontaan, tapahtumiin ja sisustukseen. Revolutionin toinen puoli on satiini- ja toinen puoli mattapintainen, ja kankaalle voidaan tulostaa kummalle puolelle tahansa. Soveltuu latex-, UV-väreille sekä suora- ja siirtosublimaatioon.

be.tex Samba FR on monikäyttöinen tulostuskangas esim. valokaappisovelluksiin, mainontaan ja tapahtumiin. Värit ja kontrastit toistuvat kankaalla upeasti. Kangas soveltuu latex-, UV- ja liuotintulostimille sekä siirtosublimaatioon.
Tuotteita myy Seri-Deco Oy.

Täysin musta Re-board-kartonkilevy
Re-board Premium Black Core -lujakartonkilevy nyt täysin mustana! Musta Re-board-kartonkilevy on kevyt, mutta poikkeuksellisen vahva ja täysin kierrätettävä levymateriaali moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen esim. mainontaan, messuille ja tapahtumiin. Levystä voi toteuttaa helposti koottavat seinät, tiskit, hyllyt ja display-kalusteet tai pahvihahmot. Levy voidaan leikata / jyrsiä haluttuun muotoon.
Tuotetta myy Seri-Deco Oy.

 

Vikugreen on kierrätys-akryylilevy
Vikugreen on uuden sukupolven sataprosenttisesti kierrätetystä materiaalista valmistettu valettu akryylilevy. Mekaanisilta ja fyysisiltä ominaisuuksiltaan se vastaa täysin perinteistä valettua PMMA-levyä. Vikugreen on tulostettavissa ja työstettävissä kuten mikä tahansa muukin PMMA-levy. Levy on erittäin kirkas ja soveltuu siksi mainontaan ja rakennusteollisuuden käyttökohteisiin hyvin.
Tuotetta myy Vink Finland Oy.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: