Uusia sisustusmateriaaleja Antalikselta

29.6.2017 18:19Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Metallin värisillä kalvoilla toteutettu sisustus. Kuva: Antalis.

Antalis on tuonut markkinoille monikäyttöisen vaihtoehdon pintaremonttien ja kalustehankintojen tilalle. Korkealaatuiset Cover Styl’ -sisustuskalvot ovat kustannustehokas tapa päivittää esim. seinien, ovien ja huonekalujen pintoja.

Kalvojen asennus on nopeaa ja yksinkertaista – nopeampaa kuin maalaaminen. Kalvot ovat lämpökäsiteltäviä, joten ne muotoutuvat suorien pintojen lisäksi 3D-pinnoille. Tuotteet ovat myös hygieenisiä, sillä ne voidaan pyyhkiä puhtaiksi. Tyypillisesti näitä sisustuskalvoja käytetäänkin kodeissa, ravintoloissa, hotelleissa, toimistoissa ja tavarataloissa.

Cover Styl’ -sisustuskalvojen valikoima on laaja sisältäen sileitä ja strukturoituja pintoja: puu-, kivi-, metalli-, marmori-, nahka- ja kangasjäljitelmiä sekä yksivärisiä kalvoja ja kimaltelevia glitter-kalvoja. Valikoimaan kuuluu myös UV-säteilyn kestäviä sekä EN- ja IMO-paloluokiteltuja tuotteita. Saatavilla on myös näiden materiaalien kanssa tarvittavia työkaluja ja asennustarvikkeita. Kokonaisuudessaan Cover Styl’ -valikoima kattaa 900 erilaista nimikettä, joista osa löytyy suoraan Antaliksen varastosta.

Share: