Uusi Hyvinkää-lehti jaetaan kaikille kaupunkilaisille

5.8.2020 09:38Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uusi Hyvinkää-lehti jaetaan kaikkiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena. Kuva: Hyvinkään kaupunki.

Hyvinkään kaupungin aiemmin julkaisemat kulttuuri- ja matkailulehti Villari sekä tekniikan ja ympäristön Rakentavasti -lehti on yhdistetty uudeksi Hyvinkää-lehdeksi. Ensimmäinen numero jaetaan kaikkiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena tällä viikolla.

– Hyvinkää-lehden kautta niin asukkaat kuin vierailijatkin saavat tiivistetysti yhdessä paketissa kuvan siitä, mikä on tällä hetkellä kaupungissamme ajankohtaista ja millä tavoin kehitämme kaupunkia. Ensimmäisen lehden pääteemana on Metsäkaltevan alue ja uusi Metsäkaltevatalo, kertoo lehden päätoimittaja, Hyvinkään kaupungin viestintäpäällikkö Pi Krogell-Magni.

Uusi lehti kertoo myös kaupungin toiminnasta laajemmin kuin edeltäjänsä, ei vain yksittäisten toimialojen kautta. Tämän toivotaan antavan kaupunkilaisille, paikallisille yrittäjille sekä vierailijoille myös aiempaa selkeämmän kuvan siitä, mitä Hyvinkäällä on tarjota.

– Osittain aiemmin julkaistujen lehtien yhdistämisen taustalla on taloudelliset tekijät, sillä yhden lehden tuottaminen kahden sijaan on taloudellisesti järkevämpää. Samalla näemme tämän myös hyvänä mahdollisuutena tuoda esiin kaupungin tuottamien palvelujen monipuolisuutta. Lehti on konkreettinen esimerkki siitä, miten teemme asioita yhdessä, sanoo Krogell-Magni.

Lehdestä julkaistaan myös selailtava nettiversio Hyvinkaa.fi/hyvinkaalehti -sivuilla. Lehden voi myös poimia mukaansa kaupungin infopisteestä Kauppakeskus Willassa. Seuraava Hyvinkää-lehti ilmestyy alkuvuodesta 2021. Kaupunki tiedottaa toiminnastaan aktiivisesti Hyvinkaa.fi verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissaan ympäri vuoden.

Share: