Uusi elintarviketurvallinen väri taivekartongille

7.2.2019 08:38Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uusi väri täyttää elintarviketurvallisuuden vaatimukset eri markkinoilla. Kuva: Hubergoup.

Värien valmistaja Hubergroup on kehittänyt uuden värin, joka täyttää kansainväliset elintarviketurvallisuuden standardit taivekartongin painamisessa. Väri yksinkertaistaa pakkausten tuotantoa.

Hubergroupin mukaan pakkausten valmistajien ongelmana ovat olleet alueittain ja maittain vaihtelevat vaatimukset värien migraatioriskistä ja raaka-aineista. Ongelman poistamiseksi Hubergroup uudisti MGA Natura -värisarjansa siten, että yksi uusi väri täyttää FDA- ja EU-määräykset, jotka koskevat taivekartongin painamista elintarvikepakkausten valmistamisessa. Yksi väri helpottaa yrityksen mukaan sekä brändin omistajien että pakkausten tekijöiden toimintaa.

Uuden värin kehittäminen perustuu siihen, että yritys kehittää ja valmistaa itse värien raaka-aineet. Uusi väri vähentää migraatioriskiä ja parantaa huomattavasti painettavuutta.

– Olemme mielissämme voidessamme esitellä tämän kartonkipakkausten innovatiivisen värin, joka on markkinoiden turvallisin pakkausväri. Se täyttää vaatimukset kaikilla markkinoilla, sanoo Hubergroupin tekniikasta vastaava johtaja Taner Bicer.

Share: