UPM:n Suomen tehtailta uusia painopapereita

27.6.2017 08:08Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: UPM Paper ENA.

UPM on panostanut tuotekehitykseen Suomen paperitehtaillaan. Panostukset ovat tuottaneet kokonaan uuden ohkopaperin Kaipolasta. Toinen tuotekehityksen tulos on aikakauslehtipaperi UPM Star Matt 1.2, jonka tuotanto aloitettiin toukokuussa Kaukaan tehtaalla Lappeenrannassa.

Ohkopaperi on kehitetty erityisesti lääkkeiden pakkausselosteita, uskonnollista kirjallisuutta sekä käyttöoppaita ja käyttöohjeita painavien asiakkaiden tarpeisiin. Uusi paperi tuo UPM:n asiakkaille merkittäviä kustannussäästöjä tavallisesti käytettäviin papereihin verrattuna.

UPM Star Matt 1.2 on bulkkista päällystettyä aikakauslehtipaperia, joka on kehitetty erityisesti mainostajien ja aikakauslehtikustantajien tarpeisiin. Paperin korkea vaaleus ja sinisenvalkoinen sävy tuovat lisäarvoa painotuotteeseen. Matta pinta antaa lopputuotteelle viimeistellyn ilmeen. Aiemmin ainoastaan UPM Plattlingin tehtaalla Etelä-Saksassa valmistettua paperia on nyt saatavilla kotimaan markkinalle paikalliselta tehtaalta.

– UPM Star Matt 1.2 on monikäyttöinen tuote moderniin printtiin. Se sopii aikakauslehtiin, luetteloihin ja jopa kirjoihin. Hyvä käsituntuma antaa painotuotteelle ryhtiä ja mahdollistaa samalla kevyempien tuotteiden tekemisen. Uskomme, että UPM Star Matt 1.2 löytää nopeasti oikeat kohteet, sanoo myyntijohtaja Eeva-Liisa Heinaro.

Share: