UPM:n sellulle laajemmat markkinat

12.11.2013 09:31Uutiset » Tuotteet ja palvelut

UPM ja kanadalainen Canfor Pulp Products Inc. ovat sopineet strategisesta sellun myynti- ja markkinointiyhteistyöstä. Tammikuun 2014 alusta lähtien UPM:n sellun myyntiverkosto edustaa ja markkinoi Canfor Pulpin sellua Euroopassa ja Kiinassa, kun taas Canfor Pulpin myyntiverkosto edustaa ja markkinoi UPM:n sellua Pohjois-Amerikassa ja Japanissa.

Sopimus kattaa alkuvaiheessa noin miljoonan tonnin myyntivolyymin kuutta eri sellulaatua, jotka toimitetaan kahdeksalta tehtaalta kolmella eri mantereella. Yhtiöt pitävät sopimusta tärkeänä strategisena askeleena. Asiakkaille merkittävä hyöty syntyy entistä laajemmasta tuotevalikoimasta.

– Olemme tyytyväisiä aloittaessamme myynti- ja markkinointiyhteistyöhön alalla tunnetun Canfor Pulpin kanssa. Yhteistyön myötä asiakkaamme saavat meiltä markkinoiden monipuolisimman valikoiman pohjoisia havuselluja, koivu- ja eukalyptussellua sekä mekaanista massaa yhdessä maailmanluokan teknisen asiakaspalvelun kanssa, sanoo UPM:n Selluliiketoiminnan myynti- ja markkinointijohtaja Tomas Wiklund.

– Canfor Pulpin sellulaadut täydentävät nykyistä valikoimaamme erittäin hyvin. Yhteistyö avaa UPM:n sellulle uudet markkinat Pohjois-Amerikassa ja Japanissa Canfor Pulpin olemassa olevien myyntikanavien kautta, sanoo Wiklund.

Kuva: UPM:n sellua, UPM.

Share: