UPM:n digipaperit hyvin esillä Drupassa

18.5.2016 08:54Uutiset » Tuotteet ja palvelut
UPM:n paperi sopii nopeaan inkjet-painamiseen. Kuva HP.
UPM:n paperi sopii nopeaan inkjet-painamiseen. Kuva HP.

UPM:n fokus Drupa-messuilla on erityisesti digitaaliseen painamiseen soveltuvissa papereissa. Esimerkiksi HP:n osastolla voi tutustua Indigo-painokoneiseen sopivaan UPM Digi Finesse -tuoteperheeseen, jossa on päällystettyjä papereita.

Kuivatoonereihin sopivat myös UPM Digi Fine -tuoteperheen paperit. Nopeaan mustesuihkupainamiseen sopii päällystämätön puuvapaa Digi Fine jet.

Yhtiö tarjoaa digipainamiseen soveltuvia papereita asiakkailleen myös erikoisformaateissa ja dummypalveluna. Kaikilla papereilla on EU:n Eco-label -merkki ja niitä voidaan toimittaa PEFC tai FSC -sertifioituina. Digitaalisia papereita vastaavat täydellisesti UPM:n offset-paperit, joita on myös käytössä monilla Drupan osastoilla, mm. Manrolandin osastoilla.

UPM:llä ei ole Drupassa omaa osastoa, sillä yhtiö päätti jo vuoden 2012 Drupan jälkeen panostaa strategisiin kumppanuuksiin ja tuoda UPM:n paperit nähtäville yhteistyökumppaneiden koneilla ja ständeillä. Myös yhtiön tekniset asiantuntijat ovat tavattavissa näillä osastoilla.

Share: