Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

UPM uudistaa paperivalikoimaansa

2.11.2021 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Päällystetyt mekaaniset paperit sopivat mm. kuvastoihin ja aikakauslehtiin. Kuva: UPM.

UPM kertoo uudistaneensa päällystettyjen mekaanisten papereiden tuotevalikoimansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita. Uudistus varmistaa myös korkealaatuisen asiakaspalvelun ja parantaa tuotteiden toimitusvarmuutta.

UPM Communications Paper -liiketoimintaryhmän tiedotteen mukaan lukijat arvostavat edelleen laatuaikaa painotuotteiden parissa. Korkealaatuiselle paperille painettu aikakauslehti tarjoaa lukijoilleen arjen ylellisyyttä. Kiinnostus matta- ja bulkkipaperilajeihin jatkuu niin ikään vahvana.

– UPM:n korkealaatuiselle paperille painetut aikakauslehdet, katalogit ja mainokset takaavat erinomaisen lukukokemuksen. Asiakkaamme arvostavat päällystettyjä mekaanisia papereitamme ja niiden ominaisuuksia: erinomaista painojälkeä ja tuotantotehokkuutta painoprosessissa. Olemme erityisesti uudistaneet silkki- ja mattapapereiden tuotevalikoimaa, koska kiinnostus näihin lajeihin on jatkunut vahvana ja bulkkiset paperit tarjoavat asiakkaillemme myös kustannusetuja, sanoo ryhmän teknisen asiakaspalvelun ja tuotehallinnan johtaja Atte Lindström.

Silkkipapereiden valikoimaan kuuluu kolme tuoteperhettä: UPM Star silk H, UPM Ultra silk H new ja UPM Cote silk H ja mattapintaisia korkeabulkkisia tuoteperheitä on kaksi: UPM Star matt 1.2 H ja UPM Ultra matt 1.2 H.

Lindströmin mukaan UPM:n kyky toimittaa graafisia papereita useilta eri tehtailta on asiakkaille merkittävä etu. Uudistunut päällystettyjen mekaanisten papereiden tuotevalikoima on hänen mukaansa osoitus UPM:n sitoutumisesta asiakkaisiinsa ja koko graafisten papereiden teollisuuteen – nyt ja tulevaisuudessa.

Array
Share: