UPM Raflatac panostaa elintarviketurvallisuuteen

12.3.2015 08:02Uutiset » Tuotteet ja palvelut

UPM Raflatac esittelee elintarviketurvallisia painettavia etikettejä Xeikon Café -tapahtumassa Belgiassa 10.–12.3. Raflatacin etikettitehtaat ovat saaneet elintarviketurvallisuuden sertifikaatin ISO 22000:2005.

Raflatac tarjoaa laajan valikoiman itseliimautuvia etikettejä, joiden liimat on suunniteltu elintarviketurvallisiksi ja jotka on testattu siten, että ne ovat EU:n lakien ja säännösten mukaisia. Nämä etiketit vähentävät riskejä ja lisäävät turvallisuutta elintarvikkeiden tuotannossa sekä jakelussa.

Raflatac esittelee Belgiassa myös verkossa toimivaa Label Life -sovellusta. Sen avulla voi etsiä ympäristön kannalta hyviä ratkaisuja vertailemalla erilaisia etikettimateriaaleja ja niiden elinkaariskenaarioita.

UPM Raflatacin tehtaat Tampereella, Englannissa Scarboroughissa sekä Puolassa Wroclawissa ja Nowa Wiesissä ovat saaneet ISO 22000:2005 elintarviketurvallisuuden sertifikaatin. Tiedotteen mukaan Raflatac on yksi ensimmäisistä itseliimautuvien etikettien valmistajista, joka on saanut tämän sertifikaatin.

Kuva: UPM Raflatac.

Share: