UPM laajentaa sanomalehtipaperin tuotantoaan

18.4.2017 08:08Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: UPM Paper ENA.

UPM Paper ENA aloittaa UPM Briten tuoteperheen säännöllisen tuotannon myös Steyrermühlin tehtaalla Itävallassa. Parannetun sanomalehtipaperin paikallinen saatavuus ja toimitusvarmuus vahvistuvat näin entisestään.

– Olemme jo vahvasti läsnä Saksassa, Ranskassa ja Suomessa, mutta uusimmat tuotekehityshankkeet vahvistavat asemaamme Keski-Euroopassa ja auttavat meitä palvelemaan entistä paremmin lähialueen asiakkaita, kertoo Matthias Reh, joka vastaa UPM Paper ENA:n sanomalehtipapereiden tuotehallinnasta.

UPM Brite -tuoteperhe muodostuu tiedotteen mukaan ainutlaatuisesta valikoimasta vaaleus-, bulkki- ja neliömassavaihtoehtoja. Laadukkaat paperit sopivat monenlaisiin painotöihin coldset web offset -painokoneilla. UPM Brite -tuoteperhe täyttää myös vaativimmat kestävän kehityksen vaatimukset. Paperin valmistuksessa käytetään sekä kierrätys- että tuorekuitua, ja sillä on Euroopan unionin Ympäristömerkki.

– Asiakkaidemme tekemät laajat koepainatukset ovat osoittaneet, että Keski-Euroopan tehtaidemme paperit vastaavat toisiaan. Olemme yltäneet tehtailla samoihin laatustandardeihin ja tarjoamme nyt myös Itävallan tehtaalta täyden valikoiman laadukkaita papereita coldset-painamiseen, Reh sanoo.

Share: