Uniikkeja tapetteja digipainatuksen avulla

22.11.2016 08:57Uutiset » Tuotteet ja palvelut

xeikon-tapetit-text

Xeikon esittelee Heimtextil-messuilla uniikkeja tapetteja, joita on tuotettu yhtiön digitaalisella seinäpaperien tuotantolinjalla. Esillä on myös videotekniikalla toteutettu virtuaalinen design-tapettinäyttely.

Xeikonin osastolla tapetteja ja muita seinäpapereita tuotetaan livenä yhtiön tuotantolinjalla.

– Xeikonilla on yli 15 vuoden kokemus innovatiivisten tapettien tuottamisesta digitaalisesti. Olemme ainoa toimittaja, jolla on täydellinen räätälöity ratkaisu näille markkinoille, kertoo markkinointijohtaja Filip Weymans Xeikonilta.

Yhtiö haluaa Weymansin mukaan esitellä messuilla, kuinka hämmästyttäviä tuloksia digipainamisella voidaan saavuttaa, ja inspiroida suunnittelijoita sekä arkkitehtejä käyttämään niitä.

Xeikonin osastolla on tuotannossa yhtiön lippulaivapainokone, 5-värinen 3500. Sillä voidaan tuottaa maksimissaan 516 millimetrin levyistä tapettia 600 neliömetriä tunnissa. Laitekokoonpanoon sisältyy vesilakalla toimiva Web Varnishing (WVM) -moduuli sekä ensimmäistä kertaa uusi tapetin takaisinkelauslaite WMR. Sen avulla linja lopputuote on viimeistelty tapettirulla.

Xeikon ja sen Aura-yhteistyökumppanit esittelevät myös päällystysaineita, joiden avulla voidaan toteuttaa kulta- ja kohokuvioefektejä.

Etusivun kuva Heimtextil-messut, Messe Frankfurt.

Share: