Tuotekuvastoja helpommin taittoautomaatiolla

22.5.2020 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Alfmixin tuotekuvastot ovat nyt entistä näyttävämpiä ja niiden tuotanto on tehostunut. Kuva: Grano.

Painettujen tuotekuvastojen tekeminen on työlästä mutta tärkeää työtä tukkureille ja myyntiyhtiöille. Alfmix virtaviivaisti tuotekuvastojen tekoa ottamalla käyttöön Granon Datacloud-taittoautomaatiojärjestelmän. Sen avulla kuvastojen tekeminen on helpompaa ja nopeampaa.

Alfmix Oy on suomalainen päivittäistavaratuotteiden markkinointi- ja myyntiyhtiö, jonka valikoimassa on muun muassa makeisia, keksejä, snacksejä, leivonnaisia, oliiviöljyjä, juomia ja paristoja. Yrityksen erityisosaamista on erilaisten heräteostotuotteiden myynti ja markkinointi. Myynnissä käytetään apuna kuvastoja.

Aiemmin kuvastojen taittoa toteutettiin perinteiseen tapaan mainostoimistossa. Inhimillisten virheiden riski ja määrä oli projektien aikana suuri, koska tekstejä, kuvia ja taulukoita on tuotekuvastoissa paljon. Lisäksi jokaisesta korjauskierroksesta sekä vedoksesta syntyi ylimääräisiä kuluja.

– Grano esitteli meille syksyllä 2019, miten Datacloud toimii. Tarjouksen saatuamme totesimme hyvin nopeasti, että meidän kannattaa muuttaa prosessiamme ja hyödyntää kuvastojemme taitossa automaatiota. Automaattivedokset ovat osoittautuneet kultaakin arvokkaammaksi, kertoo Alfmixin markkinointipäällikkö Annina Haapaniemi.

Automaatiojärjestelmän käyttöönoton yhteydessä myös kuvastojen sisältökonseptia ja ilmettä päivitettiin. Tässä Alfmixiä auttoi Granon Art Director Pekka Palonkorpi.

Datacloud mahdollistaa helpon julkaisemisen eri julkaisukanavissa. Alfmixin kuvastoista luodaan sekä sähköiset eJulkka-versiot että ympäristöystävällisesti toteutetut painetut kuvastot. Alfmixin painetut kuvastot ovat Joutsenmerkittyjä tuotteita.

Share: