Tulostuspalveluihin ennustetaan vahvaa kasvua

19.12.2014 10:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Ulkoistetut eli hallinnoidut tulostuspalvelut ovat vahvassa kasvussa maailmalla. Tuoreen tutkimuksen mukaan näiden markkinoiden ennustetaan kasvavan vuosittain keskimäärin 10,1 % ajanjaksolla 2014–2019.

Tulostuspalveluiden avulla hoidetaan tehokkaasti yritysten ja yhteisöjen tulostamisen ja visuaalisen viestinnän tarpeita. Tutkimuksen hallinnoitujen tulostuspalvelujen markkinoista (managed print services MPS) on tehnyt ReportsnReports.com. Se kattaa Amerikan mantereen sekä APAC- ja EMEA-alueet. Tutkimuksen mukaan MPS-palvelut ovat tehokas tapa hallita ja optimoida dokumenttien tulostamista sekä siihen liittyviä toimintoja. Palveluja tuotetaan ohjelmistojen ja laitteiden avulla.

Tutkimuksessa ”The Global Managed Print Services Market 2014–2018” käsitellään myös markkinoilla operoivia palvelujen tuottajia. Keskeisiä globaaleja tuottajia ovat Canon, HP, Ricoh ja Xerox. Nämä yritykset luetaan myös alan johtavien yrityksien joukkoon konsulttiyhtiö Gartnerin vuoden 2014 hallinnoitujen tulostus- ja sisältöpalveluiden arvioinnissa “Magic Quadrant for Managed Print and Content Services Worldwide”. Johtaviin yrityksiin Gartner laskee myös Lexmarkin ja Konica Minoltan.

Kuva: Xeroxin uusi monitoimilaite WorkCentre 3225.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: