Tulostettu jättisaurus näyttelyn vetonaulana

26.6.2018 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Massivit.

Ulkomainonta on entistä hätkähdyttävämpää, kun sen tekemiseen käytetään suuren koon 3D-tulostustekniikkaa. Pariisin luonnontieteen museon edustalla on nyt kolme metriä korkea ultrarealistinen täysikokoinen triceratops. Se tehtiin Massivitin 1800 3D -tulostimella kahdessa päivässä.

Pariisin Musée national d’Histoire naturelle halusi näyttävän eläinhahmon vetämään väkeä paleontologian näyttelyynsä. Tehtävän sai ulkomainontayhtiö Metropol. Saurus on 1,8 metriä pitkä, 2,33 metriä pitkä ja 3 metriä korkea. Se koostuu vain kahdeksasta osasta, jotka tulostettiin kahtena päivänä.

Mahdollisimman elävän vaikutelman luomiseksi muovihahmo päällystettiin teksturoidulla nahkaa muistuttavalla pinnalla ja silmistä tehtiin luonnollisen näköisiä. Hahmon kestävyys varmistettiin painolastin avulla.

Triceratops-hahmo on nyt nurmikolla Austerlitz-asemalla lähellä museota syyskuun 2. päivään saakka. Metropole toteutti vuonna 2017 paljon huomiota herättäneen sarjakuvataiteilija Corto Maltesen luonnollisen kokoisen patsaan rautatieyhtiön SNCF:n markkinointikampanjaa varten.

Share: