Tulostamiseen uusi monipuolinen käyttöliittymä

14.8.2019 08:44Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uusi bizhub Evolution mahdollistaa dokumenttien hallinnan, kääntämisen, lähettämisen eri laitteilla. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta on lanseerannut uuden entistä monipuolisemman käyttöliittymän toimistojen työnkulkujen hallintaan ja viestintään. Uusi bizhub Evolution mahdollistaa dokumenttien hallinnan, kääntämisen, lähettämisen ja tulostamisen mobiililaitteella, pöytätietokoneella sekä Konica Minoltan monitoimilaitteilla ja tulostimilla.

Joustava käyttöliittymä toimii pilvipalveluna. Tämä älylaitteiden käyttöliittymä on ollut Konica Minoltan toimistoratkaisujen kulmakivi vuodesta 2016 lähtien. Järjestelmään on sisältynyt paperidokumenttien ja digitaalisten dokumenttien muuntaminen eri muotoon. Nyt järjestelmään on lisätty keinoälyyn perustuva dokumenttien kääntäminen toiselle kielelle.

Dokumenttien kääntäminen on mahdollista saksan, ranskan, englannin, espanjan, portugalin, italian, puolan, hollannin ja venäjän kielillä.

Keypoint Intelligence on antanut bizhub Evolution -palvelulle kultaisen luokituksen Buyers Lab report 2018 -tutkimuksessa. Palvelua käyttää yli 400 asiakasta.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: