Toblerone pakataan nyt Stora Enson kartonkiin

17.11.2015 09:02Uutiset » Tuotteet ja palvelut

stora enso-toblerone-pakkaus

Stora Enso ja Mondelēz International ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka koskee suurinta osaa Mondelēzin käyttämistä ensikuitukartongeista suklaan, makeisten ja purukumin pakkauksissa Euroopassa. Mondelēzin tuotemerkkejä ovat mm. Toblerone, Milka, Aladdin, Paradis ja Cadbury.

Mondelēz International on yksi maailman suurimmista välipalatuotteiden valmistajista. Ennen yhteistyön alkamista yhtiö teki laajan pakkausten läpikäynnin sekä Stora Enson kartonkien hankintatutkimuksen. Yhtiön mukaan hankintaohjelman päätavoitteena oli vähentää tuotannon monimutkaisuutta ja lisätä pakkaustoiminnan tehokkuutta valitsemalla pakkauksiin harvempia tarkoituksiin sopivia kartonkeja.

– Stora Ensolla olivat oikeat tuotteet ja globaalit resurssit täyttämään Mondelēzin tarpeet ensikuitukartongista, joka valmistetaan kestävän kehityksen mukaisesti hoidettujen metsien puusta. Tätä Euroopassa nyt aloitettua yhteistyötä voidaan laajentaa muille markkinoille, sanoo Jim Davies, joka vastaa Mondelēzin pakkauskartongin ja aaltopahvin hankinnasta Euroopassa.

Share: