Time Out ilmestyy jälleen painettuna

14.8.2020 07:43Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Lontoon Time Out palasi printtiin elokuussa. Kuva: Time Out.

Monien Lontoon kävijöiden tuntema Time Out -lehti ilmestyy jälleen painettuna neljän kuukauden koronatauon jälkeen. Lehti siirtyi pelkkään digipainokseen maaliskuussa, kun ilmoitusmäärät laskivat koronakriisin vuoksi. Lehti muutti myös nimekseen Time In, koska monia ihmisiä kehotettiin pysymään kotioloissa.

Lehden verkkosivuilla päätoimittaja Joe Mackertich kirjoittaa 11.8. uudelleen painettuna ilmestyneen Time Out lehden merkitsevän historiallista paluuta entiseen.

– Mielestämme on aika aloittaa vastuullinen ulos lähtemisen promootio jälleen. Lontoo ei ole palannut normaaliin, mutta on valmiina pitämään vähän hauskaa ulkona, Mackertich sanoo.

Uusi numero kertoo elokuun tapahtumista Lontoossa ja kulttuurin menopaikoista. Ilmaisjakelulehden katujakelua on vähennetty ja lehti on saatavilla myös valikoiduista kaupoista, hotelleista, baareista ja ravintoloista.

Helsinki This Weekin viimeisin numero ilmestyi kesäkuussa. Kuva: Helsinki This Week.

Helsinki This Weekin painaminen jäissä

Helsingissä on ilmestynyt ilmaisjakelulehti Helsinki This Week jo 64 vuotta. Lehti on ilmestynyt neljä kertaa vuodessa ja sitä on jaettu noin 5 000 hotellihuoneeseen. Lehden kesä-elokuun numero julkaistiin, mutta seuraavat numerot on laitettu jäihin, kertoo lehden päätoimittaja Peter Kåla Print&Medialle.

– Kesäkuun lehti tehtiin ja odotettiin ilmoitusmarkkinoiden palautuvan elokuussa. Näin ei ole kuitenkaan käynyt, ja tällä hetkellä emme julkaise painettua lehteä, Kåla sanoo.

Painetun Helsinki This Weekin tulevaisuus on vaakalaudalla, ja lehden tekijät panostavat nyt digipalveluihin. Niiden avulla tavoitetaan Suomeen matkustavia jo matkan suunnitteluvaiheessa. Ilmoitusmyynti on kuitenkin nyt haastavaa myös digissä, kun matkustaminen on vähäistä.

Share: