Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Teippitukku Design panostaa laatuun ja ketteryyteen

5.5.2022 12:36Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Näen kaikki alan tekijät potentiaalisina yhteistyökumppaneina. Siksi on tärkeää päästä tutustumaan muihin ja samalla näyttämään, keitä itse olemme nykyisin. Onhan meillä meininki hieman erilaista kuin ennen, kertoo Teippitukku Designin toimitusjohtaja Viktor ”Viki” Halimendikov messutunnelmistaan. Kuva: Teippitukku.

Teippitukku Design haluaa tehdä yhteistyötä alan tekijöiden kanssa ja panostaa laatuun omassa toiminnassaan. Kahdeksanhenkiseksi kymmenessä vuodessa kasvanut yritys haluaa toimia ketterämmin kuin isot toimijat.

Siitä on kymmenisen vuotta aikaa, kun Viktor ”Viki” Halimendikov perusti Teippitukku Design Oy -nimisen yrityksensä. Se aloitti autoteippauksilla, mutta tällä hetkellä kahdeksanhenkiseksi kasvanut yritys elää ja kasvaa auttamalla yrityksiä myymälämiljöö-, toimitila- sekä suurkuvatuotteiden visuaalisessa suunnittelussa ja toteutuksissa. Ajoneuvoteippauksiaan ei ole jätetty.

– Olemme kompakti firma, ketterämpi kuin isommat toimijat. Monet niistä keskittyvät tuotantovauhtiin ja määriin, kun me kilpailemme laadulla sekä henkilökohtaisella palvelulla, toimitusjohtaja Halimendikov kertoo.

Neljä vuotta sitten omistuspohjakin laajeni, kun Seppo Nikander tuli mukaan yritykseen.

– Hän on tuonut lisää ammattimaisuutta yrityksen kehittämiseen ja toiminnanhallintaan, myöntää Halimendikov reilusti.

Työnsä parhaimpina puolina Halimendikov pitää vaikutusmahdollisuutta siihen, miltä maailma visuaalisesti näyttää. Tämä toki lisäarvona sille, että päätyönä on yritysten auttaminen ja siksi hän lähtee messuillekin oikein mielellään:

– Näen kaikki alan tekijät potentiaalisina yhteistyökumppaneina. Siksi on tärkeää päästä tutustumaan muihin ja samalla näyttämään, keitä itse olemme nykyisin. Onhan meillä meininki hieman erilaista kuin ennen. Skaalamme on laajentunut autoteippauksista julkisivubrändäyksiin ja sisätilojen suunnitteluun asti.

Halimendikov haluaisi itse asiassa messuja pienempiäkin visuaalisen alan tekijöiden yhteisiä rentoja kick-off-tyyppisiä tapahtumia.

– Voisimme yhdessä ideoida, miten luomme alalle enemmän uusia työpaikkoja ja uusia tarinoita.

Teippitukussa ainakin uskotaan, että näitä tarinoita tulee.

Toimitusjohtaja sanoo, että yrittäminen on mielenkiintoista ja samalla erittäin palkitsevaa puuhaa.

– Kova potku on päällä. Uusia ideoita tulee koko ajan. Kasassa on hyvä porukka ammattilaisia sekä käytössä huippulaitteet. Nyt vain viemme hallittua kasvua eteenpäin.

Tiina Ruulio

Teippitukku Design Sign, Print & Promition -messuilla

Array
Share: