Tehoa tässä ja lisätyssä todellisuudessa

2.2.2018 07:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Konica MInolta on uudistanut tuotantotulostuksen lippulaivaansa, AccurioPress C6100 -järjestelmää. Kuvat: Konica Minolta.

Konica Minolta julkistaa Sign, Print & Pack -messuilla uusia tehokkaita tuotantotulostuksen järjestelmiä ja niiden mahdollistamaa automaatiota sekä esittelee AR:n eli lisätyn todellisuuden ratkaisuja. Nämä ovat keinoja saada graafiseen tuotantoon uutta ilmettä ja vauhtia.

Yritys esittelee messuilla kaksi uutta tuotantojärjestelmää, jotka ovat markkinointipäällikkö Jarno Ahosen mukaan erittäin kustannustehokkaita. Upouusi AccurioPress C3080 on suunnattu painotaloille ja omatarvepainoihin. Esillä on myös sarjan suurin järjestelmä, lippulaiva AccurioPress C6100/C6085, jonka uudistunut versio julkistetaan helmikuun alussa.

Ahosen mukaan on ainutlaatuista, että laitteiden samat tekniset hienoudet värinhallinnasta viimeistelyyn ovat tarjolla pienemmästä suurempaan malliin.

– Tämä on sitä kustannustehokkuutta, jota asiakkaat kaipaavat. Siksi ratkaisumme sopivat useimmille graafisille yrityksille, ja niillä saadaan tulosta aikaan, Ahonen sanoo.

Ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen

Konica Minolta haluaa korostaa tapahtumassa ratkaisujaan liiketoiminnan kehittämiseen. Automaattisen integroidun laadunvalvonnan edut toteutuvat ainutlaatuisen ICCU:n (Integrated Color Care Unit) avulla. ICCU säästää aikaa ja rahaa kuntoonlaitossa sekä ylläpidossa ja parantaa laatua täysin automatisoidun värinhallinnan, kohdistuksen ja profiloinnin kautta.

Konica Minolta on Euroopan johtava digitaalisten arkkituotantokoneiden toimittaja. Yhtiön asiakkaiden ylläpitämä PROKOM-käyttäjäyhteisö antaa hyviä välineitä liiketoiminnnan kehittämiseen ja verkottumiseen.

Messuilla tapaat heidät. Kuvassa vasemmalta Jarno Ahonen, Joonas Kaminen, Tero Siniaalto, AccurioPress C6100 ja Johanna Neiglick.

Tuotanto laajenee uusiin arkkikokoihin

Joustavat arkkikoot eri ratkaisuilla SRA3-koosta 1 200 mm pitkiin bannereihin ja aina B2-kokoon asti laajentavat asiakkaiden liiketoimintamahdollisuuksia edelleen. Yhtiö tarjoaa uutta teknologiaa myös nopeasti kasvavaan digitaalisen etikettituotannon markkinaan. Kannattaa tulla osastolle keskustelemaan myös näistä mahdollisuuksista, Ahonen sanoo.

Uutta tehokkuutta ja lisäarvoa tuotantoon saadaan viimeistelyratkaisuilla integroiduista vihkotaittajista lakkaus- ja foliointiratkaisuihin sekä AR (Augmented Reality) lisätyn todellisuuden sovelluksilla. Konica Minolta näyttää osastolla erityisesti graafiselle alalle suunnitellun ratkaisun lisätyn todellisuuden painotöihin. Konica Minolta on panostanut tämän ohjelmistoratkaisun kehittämiseen jo pitkään oman tutkimustoimintansa kautta. Nyt ratkaisu tarjotaan kaupalliseen käyttöön Suomessakin.

Järeämpien koneiden lisäksi Konica Minolta esittelee messuilla joulukuussa markkinoille tullutta AccurioPrint C759 -järjestelmää. Sen kohdeyleisöä ovat monistamot, paljon tulostavat osastot sekä markkinointi- ja viestintäyksiköt.

Reino Lantto


 

Lue lisää Sign, Print & Pack -messuista ja rekisteröidy messuille osoitteessa sipp.fi.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: