Täydellisiä työnkulkuja uudessa tilassa

25.10.2016 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Bizhub PRESS 1250 -tuotantotulostin. Kuva: Konica Minolta.
Bizhub PRESS 1250 -tuotantotulostin. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta on avannut uuden digitaalisen painamisen esittelytilan Langenhagenissa Saksassa. Tilassa demotaan mm. neljän eri tuotantoalueen täydellisiä työnkuluja materiaalin syötöstä viimeistelyyn saakka.

Täydellisiä työprosesseja esitellään etikettien tuottamiseen, kaupalliseen ja teolliseen digipainamiseen sekä suurkuvatuotantoon. Konica Minoltan omien laitteiden ja ohjelmistojen lisäksi prosesseissa ovat mukana yhteistyökumppaneista mm. EFI, MGI, KIP, Plockmatic, Watkiss ja SDD.

Langenhagenissa on Konica Minoltan Business Solutions Europe -keskus. Uusi 550 neliömetrin esittelytila Digital Imaging Square (DIS) alleviivaa yhtiön mukaan sitoutumista ammattimaisen sekä teollisen painamisen markkinoihin ja asiakkaisiin. Kevyen tuotannon esittelytila käsittää aloitustalon tuotantotulostusta ja suurkuvatuotantoa.

Keskitason tuotannon tilassa pääasiana ovat bizhub PRESS -tuotantolaitteet. Teollisen painamisen tilassa esillä ovat etikettitulostin bizhub PRESS C71cf, inkjet-painokone AccurioJet KM-1 B2+ UV ja MGI:n laitteita.

– DIS on tila, jossa asiakkaat voivat testata tuoteideoitaan meidän ratkaisujemme avulla voidakseen tehdä innovaatioista todellisuutta ja luoda uutta arvoa, sanoo Ikuo Nakagawa, Konica Minolta Business Solutions Europen toimitusjohtaja.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: