Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Tapahtumiin erikoistuva tv-kanava aloittaa

13.12.2022 14:52Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Suomalainen tapahtumiin erikoistunut kaupallinen televisiokanava TapahtumaTV Eveo käynnistää toimintansa tulevana viikonloppuna. Kanavan ohjelmat ovat katsottavissa myös tallenteina Eveo.fi -suoratoistoalustan arkistosta. TapahtumaTV Eveon omistaa tuotantoyhtiö Rockway Oy.

Rockway tunnetaan Euroopan laajimmasta musiikin opetusalustastaan Rockway.fi sekä korona-ajan alkuun kehitetystä suoratoistoalustastaan Keikalla.fi. Yrityksen brändejä on myös kansainvälinen frisbeegolfin opetusalusta Pulsea.com. Rockway Oy:n liikevaihto oli 960 000 euroa huhtikuussa 2022 päättyneellä tilikaudella. Henkilöstön määrä oli 12.

Eveo tarjoaa tapahtumiin ja niihin liittyviin aiheisiin keskittyviä ohjelmia. Kanava lähettää ohjelmia aluksi 12 tuntia viikossa lauantaisin ja sunnuntaisin iltapäivällä ja loppuillasta.

Eveon ensimmäiset omat tuotannot vievät tiedotteen mukaan ruuanvalmistuksen äärelle, huippumuusikoiden sielun maailmoihin sekä joulukonsertteihin. Keväällä 2023 ohjelmatarjonta ja lähetysajat lisääntyvät, kun kanava on saatu lanseerattua.

Array
Share: