Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Tampere-taloon suuri mainosnäyttö

19.1.2022 08:37Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Suuri mainosnäyttö sijaitsee Tampere-talon julkisivussa ja näkyy vilkkaan Kalevankadun suuntaan. Kuva: Outshine.

Tampere-talo Oy ja ulkomainosyritys Outshine Oy ovat tehneet monivuotisen sopimuksen, jonka myötä Tampere-talon julkisivuun rakentuu uusi 180 neliömetrin mainosnäyttö. Tampereella tulee tämän myötä olemaan Pohjoismaiden kolme suurinta mainosnäyttöä.

Outshine vastaa näytön hankinnasta ja sopimus takaa Outshinelle yksinoikeuden näytön mainosmyyntiin. Outshine vastaa myös Tampere-talon pääsisäänkäynnillä sijaitsevan näytön mainosmyynnistä. Nyt yhteistyö syventyy entisestään uuden näytön myötä.

Mainosnäyttö sijaitsee Tampere-talon julkisivussa ja näkyy vilkkaan Kalevankadun suuntaan. Mainosmyynnin lisäksi näytössä kerrotaan Tampere-talon tulevista tapahtumista. Näyttö on tarkoitus asentaa helmi-maaliskuun vaihteessa.
Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen iloitsee yhteistyön syventymisestä.

– Suurikokoinen mainosnäyttö sopii Tampere-talolle tapahtumien ja elämysten talona erinomaisesti. Haluamme Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvan kongressi- ja konserttitalon olevan myös ulkopinnoiltaan elävä ja monipuolinen, Nevalainen sanoo.

Outshine on vuonna 2017 perustettu yritys, jolla on toimintaa 48 kaupungissa Helsingistä Ivaloon. Yrityksen liikevaihto oli 766 000 euroa vuonna 2020.

Share: