Print&Medialta uusi rekrytointipalvelu

1.4.2021 12:13Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Print&Media on julkaissut uuden Rekrykanava-palvelun, joka on suunnattu graafisen, visuaalisen ja pakkausalan ammattilaisille.

Print&Media on tänään lanseerannut uuden Rekrykanava-palvelun, joka tuo työnantajat ja työntekijät yhteen sekä graafisen ja visuaalisen viestinnän alalta että pakkausalalta. Rekrykanavalla on avoimien työpaikkailmoitusten lisäksi myös muuta sisältöä, kuten tietoa edellä mainittujen alojen koulutuksesta, ammateista sekä liitoista, yhdistyksistä ja työttömyyskassoista.

– Rekrykanava on kohtaamispaikka, josta löydät avoimien työpaikkojen lisäksi paljon tietoa alan koulutukseen ja työmarkkinatoimijoihin liittyen. Erilaisia rekrytointisivustoja on markkinoilla paljon, mutta se mikä erottaa meidän palvelun muista, on tarkka kohdentaminen juuri graafisen, visuaalisen ja pakkausalan ihmisille. Alan ihmisille kohdennettu palvelu tekee rekrytoinnista tehokkaampaa ja väitän, että avoin työpaikka huomataan alan ammattilaisten keskuudessa näin jopa paremmin, sanoo palvelusta vastaavan Print&Media Publishing Oy:n Jarkko Hakola.

– Ei pidä myöskään unohtaa, että työpaikkailmoitus Print&Median Rekrykanavalla rakentaa myös positiivista työnantajamielikuvaa graafisen-, visuaalisen- ja pakkausviestinnän ihmisten keskuudessa. Työpaikkailmoitus näkyy Rekrykanavan lisäksi Print&Median uutiskirjeessä ja somessa, Hakola kertoo.

Palvelusta löytyy muutakin kuin avoimia työpaikkoja. Rekrykanavalle on rakennettu alan tietopankki, josta löytyy listattuna alan koulutusmahdollisuudet ja ammatit. Lisäksi tietopankista voi katsoa, mitä liittoja, järjestöjä ja yhdistyksiä alalta löytyy. Tietopankissa on myös linkit alan työehtosopimuksiin ja työttömyyskassoihin.

Rekrykanava avattiin 1.4.2021 ja palveluun voit tutustua tästä.

Share: