Synteettiset YUPO-materiaalit Antaliksen valikoimaan

12.12.2019 18:44Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Synteettiset YOPO-paperit soveltuvat mm. karttoihin, etiketteihin, ruokalistoihin ja ohjekirjoihin. Kuva: Yopo.

Antalis Oy on saanut valikoimaansa sataprosenttisesti kierrätettävät japanilaiset YUPO-materiaalit. Nämä PVC-vapaat synteettiset paperit ja kalvot soveltuvat myynnin edistämiseen ja viestinnän käyttökohteisiin, joissa tarvitaan korkeaa paino- tai tulostuslaatua, repäisylujuutta ja vedenkestävyyttä.

Tyypillisiä sovelluksia ovat myymälä- ja tapahtumamainonta sekä muista painotuotteista esim. kartat, vaatteiden etiketit, ruokalistat ja ohjekirjat.

YUPO-materiaalit ovat ympäristöystävällisiä: 100 % kierrätettävä, PVC-vapaa ja ISO 14401 -sertifioitu. Materiaalit eivät ole biohajoavia, mutta polttamisen yhteydessä ei vapaudu myrkyllisiä aineita eivätkä ne sisällä raskasmetalleja. Tuotteille on myönnetty myös lelusertifiointi (DIN-EN 713-3). Lisäksi paperin valmistuksessa käytetään vähemmän vettä, sähköä ja kemikaaleja kuin perinteisessä paperin valmistuksessa.

– YUPO-materiaalit ovat tervetulleita täydentämään painamisen ja tulostamisen materiaalivalikoimaamme. Erityisen hyvänä pidän sitä, että YUPO-materiaaleista löytyy vaihtoehtoja ja kokoja kaikkeen painamiseen – myös digitaalisen ja suurkuvatulostamisen tarpeisiin, kommentoi Antalis Oy:n suurkuvaliiketoiminnasta vastaava Mika Pöllänen.

Share: