Suomen Luonto -lehti uudistui

1.4.2020 08:12Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Suomen Luonnon vuoden 2020 kolmas numero esittelee uudistuneen lehden. Lehti luottaa entistäkin enemmän kotimaiseen luontotietoon ja nostaa suomalaisen luontokuvan entistä selkeämmin esiin. Lehden koko ulkoasu on uudistettu perinteitä kunnioittaen lehden AD:n Hanna Kahranahon johdolla.

Uudistus näkyy myös lehden logossa, eli nimiössä, jonka on muotoillut graafinen suunnittelija Eino Korkala.

Uudistunut nimiö on saanut vaikutteita lehden alkuvuosikymmeniltä. Suomen Luonto on tiedotteen mukaan suomalaisen luontokuvan ja luontoasiantuntemuksen ykköslehti, ja sen halutaan näkyvän myös lehden nimiössä.

Suomen Luonto on perustettu vuonna 1941 ja ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Lehteä kustantaa Suomen luonnonsuojeluliitto, ja sen tuotto käytetään kokonaan luonnonsuojelutoiminnan tukemiseen.

Suomen Luonto julkaisi helmikuussa myös kuukausimaksuperusteisen digipalvelun. Digitilaaja pääsee lukemaan Suomen Luonnon näköisnumeron sekä lehden kaikki isot jutut helposti selattavina nettiversioina. Lisäksi tarjolla on artikkeleihin liittyvää lisämateriaalia, kuten videoita, lisäkuvia ja ääniä sekä näköislehtien arkisto vuodesta 2010 alkaen.

Share: