Stora Enson pakkaukselle kultaa FlexoTech-kilpailussa

5.11.2014 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Stora Enso Packaging Oy:n painama ja Flexolahti Oy:n toteuttama HeviStrong Mansikkalaatikko on voittanut kultaa kansainvälisen The 2014 FlexoTech International Print & Innovations Awards -loppukilpailun Corrugated Post Print -sarjassa.

– Työn design suunniteltiin Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liiton aineiston pohjalta ja se painettiin Bobst Masterflex HD -painokoneella Medialiner painopinnalle Flexolahden Flat Top Dot laatoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta painojälkeä sekä ennen kaikkea hyvää värinhallintaa ja toistettavuutta brändiväreihin. Kun käytössä on parhaat työkalut, saavutetaan hyvällä painopinnalla offset -laatuinen painatus, toteavat graafinen suunnittelija Ilkka Laukkanen sekä tuotekehityspäällikkö Mikko Heimola Stora Enso Packagingilta.

FlexoTech International Print & Innovations Awards -kilpailu on kansainvälinen vuosittain järjestettävä painatuskilpailu, joka käsittää 12 eri kilpailukategoriaa. Kilpailutöitä arvioidaan reprotyön tason, painatuksen vaikeusasteen ja painatuslaadun perusteella.

– Systemaattinen kehitystyö kumppanimme Flexolahden kanssa painatuksen ja viime aikoina erityisesti värinhallinnan eteen sai näin hienon tunnustuksen. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin painokoneen huippuosaajille, toteaa Stora Enso Packagingin myynti- ja markkinointijohtaja Pekka Tommola.

Kuva: Stora Enso.

Share: