Starcke investoi pakkausten digitalisoimiseen

26.2.2016 07:47Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Starcke.
Kuva: Starcke.

Starcke Oy vauhdittaa pakkausten digitalisoimista investoimalla RFID-tagien liittämiseen pakkauksiin. Täydessä toiminnassa oleva puolen miljoonan euron koneinvestointi sekä uusi tuotantolinja mahdollistavat erilaisten tagien tuotannollisen tarkistuksen, koodauksen ja kiinnittämisen.

RFID-tagien (UHF ja NFC) liittäminen voidaan tehdä rullalta rullalle sulkijasinetteihin, lavatarroihin tai etiketteihin. Tuotanto mahdollistaa liittämisen myös suoraan pakkausaihioon tai arkille. Uusi teknologia täydentää jo olemassa olevaa tuotantoa nostaen Starckin valmistamien tuotteiden jalostusarvoa entisestään.

RFID-teknologiaa käytetään mm. varastoinnin seurannassa sekä tuotteiden ja lähetysten jäljitettävyydessä. Pakkauksiin liitettävä NFC-tagin luku tapahtuu mobiililaitteilla. Kuluttaja ei tarvitse erillistä applikaatiota lukemiseen. Kuluttaja voi varmistua tuotteen aitoudesta, saada lisätietoa ja antaa palautetta suoraan valmistajalle.

Tagi antaa tuotteen valmistajalle mahdollisuudet erilaisiin kampanjoihin ja datan keräämiseen mm. kuluttajakäyttäytymisen ymmärtämiseksi.

Share: