Sporttiala sai painetun ammattilehden

20.12.2019 07:30Uutiset » Tuotteet ja palvelut
YouSport-lehden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Kuva: Akvamariini.

Sporttialan uuden ammattilehden YouSportin ensimmäinen numero on ilmestynyt. YouSport kokoaa alan uutiset ja puheenaiheet. Lehti ilmestyy printin lisäksi myös digiversiona median verkkosivustolla.

Viestintätoimisto Akvamariinin kustantama YouSport-mediaperheen vuosikokonaisuus sisältää neljä printtilehteä, aktiivisesti päivitettävän verkkosivuston sekä toimialan vuosittaisen hakuteoksen. YouSport on riippumaton urheilukaupan ammattimedia.

Lehden päätoimittaja Thea Ekholm on taustaltaan pitkän linjan päätoimittaja ja ammattiehtien konseptoija. Suomalainen vähittäiskauppa tuli hänelle erittäin tutuksi Kaupan Maailma -lehden päätoimittajuuden myötä.

– Uuden lehden vastaanotto on ollut erittäin myönteistä, sillä YouSportin aiheet koskevat jokaista urheilukaupassa toimivaa brändiä ja yritystä. Ala kaipaa selvästi omaa ammattimediaa. Olemme myös iloisia toimialan laajasta näkemyksestä toimitusneuvostossamme, Ekholm kertoo.

Uusi lehti syntyi sen jälkeen, kun Akvamariini osti YouSport-verkkobrändin lokakuussa Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry:ltä.

Share: