Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Spandexilta uusi ympäristövastuullinen tarrasarja

14.9.2022 09:33Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uudet ImagePerfect EverGreen -tulostuskalvot soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Kuva: Spandex.

Spandex on lanseerannut Demopäivillä uuden ympäristövastuullisen tulostus- ja leikkuritarrasarjan. ImagePerfect EverGreen -tuoteperheen tuotteet ovat sataprosenttisesti PVC-vapaita. Lisäksi ympäristönäkökulma on tiedotteen mukaan huomioitu kaikissa tuotteen eri osa-alueissa – pintakalvosta, liimasta ja taustapaperista aina rullien suojaukseen ja pakkaukseen asti.

Spandexin mukaan sarjan tuotteet ovat laadultaan, käytettävyydeltään ja hinnaltaan samalla tasolla kuin perinteiset tarrat. Ne tarjoavat asiakkaille houkuttelevan vaihtoehdon tehdä ympäristön kannalta oikeita valintoja.

IP EverGreen 95-500 -tulostustarrojen valikoimassa on kahdeksan tulostettavaa valkoista, kiiltävä- tai mattapintaista kalvoa erilaisilla liimaominaisuuksilla. Lisäksi saatavana on kaksi kirkasta tulostettavaa laminaattia. Tulostuskalvot soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön tasaisille ja hieman kaareville pinnoille ja niiden ulkokesto on viisi vuotta. Kalvot ovat tulostettavissa lateksi- ja UV-tulostimilla.

IP EverGreen 9500 -leikkuritarrojen valikoimassa on 22 vaihtoehtoa kyltteihin ja opasteisiin tai muihin erilaisiin teippaustöihin sisä- ja ulkokäyttöön. Sarja sisältää kiiltävä- ja mattapintaisen valkoisen ja mustan värin lisäksi 18 trendikästä värivaihtoehtoa ja sävytyspalvelun suurille määrille.

Uusia tuotteita esittelee Spandexin Demopäivillä 14.–15.9. ImagePerfectin edustaja Michael Kist.

Share: