Sisustuskalvoilla aidon tuntuista pintaa

15.9.2020 15:47Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uusilla sisustuskalvoilla voidaan ehostaa mm. kokoustiloja. Kuva: 3M.

Uusilla 3M DI-NOC -sisustuskalvoilla saa aikaan aidon tuntuista mokkajäljitelmäkuosia tai puukuosia. Myös metallia ja luonnonkiveä voidaan Seri-Decon mukaan jäljitellä uusilla mattakuosikalvoilla.

Uusissa DI-NOC -mattakuoseissa, kuten mokkapintaa jäljittelevässä uudessa Suede Matte -sarjassa, on aidontuntuinen pinta, joka saadaan aikaan yhdistämällä 3M:n omaa, uutta mattapinnoiteteknologiaa ja teräväpiirtoista kohokuviotekniikkaa. Uusi pinnoiteteknologia saa valon hajoamaan kalvon pinnalla tasaisesti, ja lopputuloksena on erittäin matalakiiltoinen mattapinta ja syvä korkealaatuinen mattakuvio.

Uusien mattapintaisten kalvojen etu on myös se, ettei ikäviä sormenjälkiä näy mattapintaisessa tarrassa. Lisäksi pinta kestää kovaa ja pitkäaikaista käyttöä sekä puhdistamista.

DI-NOC -sisustuskalvojen valikoimaan on 77 uutta kuosia Suede, Dry Wood, Solid Color ja Exterior (EX) -sarjoihin. Exterior-kalvot sopivat ulkokäyttöön. Nämä DI-NOC uutuudet sekä yli 700 muuta DI-NOC-kuosia ovat saatavilla vain noin viikon toimitusajalla.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: