Sisustustulosteiden tuotanto kiinnostaa

19.4.2017 10:07Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Seri-Deco.

Suurkuvatulosteiden nopeasti lisääntyvä käyttäminen sisustamisessa kiinnostaa suurkuvatulostajia, sisustussuunnittelijoita ja mainonnan suunnittelijoita. Seri-Deco järjestää heille toimitiloissaan ammattilaistapahtuman 4.-5.5.

Sisustuspäivien tarkoituksena on tuoda esiin sisustamisen tuulahduksia maailmalta, inspiroida tapahtumavieraita erilaisten loppusovellusten ja tuotantoesimerkkien kautta sekä kertoa tuotantotaloille konkreettisista työkaluista sisustusmarkkinoille laajentamiseksi.

Digitaalisesti tuotettujen, yksilöllisten sisustustuotteiden kysyntä kasvaa Euroopassa voimakkaasti. Sisustamisen markkina on tutkimusten mukaan lähes nelinkertainen perinteiseen sign&display -teollisuuteen verrattuna. Digitaalisesti tuotettujen sisustusmateriaalien osuus kokonaistuotannosta on tällä hetkellä vain prosentti.

Seri-Deco näkee sisustustuotteissa erinomaisen markkinan perinteisille suurkuvatulostajille. Markkinointipäällikön Miia Mustosen mukaan sisustuspäivillä pyritään havainnollistamaan, mitä kaikkea voidaan toteuttaa suurkuvatulostimilla kaupalliseen toimitilaan tai yksityiseen kotiin.

– Tilojen tunnelman tai viestin vaihtaminen on nykyään kätevämpää ja kustannustehokkaampaa materiaalivaihtoehtojen runsauden ja kehittyneiden tuotantotekniikoiden myötä. Yksilöllinen kuva saadaan helposti vaihdettua lattia-, matto-, seinä-, ikkuna- ja kattopintoihin sekä tunnelmaa muutettua kalusteiden pintoja somistamalla, kertoo Mustonen.

HP:n Terence Raghunath raottaa sisustuspäivien esityksessään kansainvälisiä tilauudistusprojekteja sekä antaa suurkuvataloille konkreettia vinkkejä liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämiseksi. Sisustussuunnittelijaliiton toiminnanjohtaja Tommi Mäkinen puhuu Suomen tilauudistamisen tilanteesta omassa perjantaisessa esityksessään.

Printscorpiolle toinen MTEX-sublimaatiotulostin

Tukkuri näkee tekstiilien kysynnän kasvavan voimakkaasti yksilöllisten sisustustapettien lisäksi. Sisustuspäivillä ovat nähtävissä HP Latex -suurkuvatekniikan uusimmat tulokkaat: HP Latex 500 -sarjan tulostimet sekä 3,2 metriä leveä HP Latex 1500 tulostin. Ammattilaispäivillä havainnollistetaan myös suorasublimaatiotekniikkaa kestävien ja värikkäiden sisustus-, mainos- ja huonekalutekstiilien tuottamiseksi 1,8 metriä leveän MTEX Blue -tulostimen avulla.

Teemapäivien aikana tekstiilituotteisiin erikoistuneelle Printscorpiolle asennetaan 3,2 metriä leveä MTEX 5032HS, joka on tämän aitoolaisen tulostus- ja silkkipainotalon toinen MTEX-tulostin.

Seri-Deco esittelee tapahtumapäivillä erilaisten tuotantotekniikoiden lisäksi kattavan valikoiman materiaaleja sekä erilaisia työkaluja laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotannon saavuttamiseksi.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: