Sirupaperi yhdistää printin ja verkon

12.10.2018 09:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Sirupaperia voi käyttää esim. hääkutsun elävöittämiseen. Kuva: Arjowiggins.

Arjowigginsin uusi sirupaperi yhdistää printin ja verkon monikanavaiseksi viestintäratkaisuksi. PowerCoat Alivessa paperissa tai etiketissä on NFC-siru, jonka avulla saadaan älypuhelimella helposti yhteys halutulle verkkosivulle.

Paperissa tai etiketissä olevan NFC-sirun välityksellä saadaan painettuun viestintään lisäulottuvuutta siruun yhdistetyn nettisivun, videon tms. välityksellä. Tämä kokonaisuus tarjoaa monipuolisia käyttökohteita kutsuista, lipuista ja kampanjoista pakkauksiin ja käyntikortteihin saakka.

PowerCoat Alive -ratkaisua on helppo ja nopea käyttää. Paperien ja etikettien mukana tulee koodi, joka syötetään palvelun verkkosivulle ja linkitetään esim. halutulle sivustolle. Painetun viestin saaja asettaa puhelimensa painotuotteessa merkityn NFC-sirun päälle ja saa sitä kautta ajanmukaista tietoa heti käyttöönsä. Viestin antaja voi puolestaan halutessaan seurata statistiikkaa palvelun kautta.

PowerCoat Alive -papereiden valikoimaan kuuluvat mm. Conqueror CX22 Alive Diamond White ja Curious Metallics Alive Ice Silver. Tuotteita on saatavana eri neliöpainoissa SRA3+-koossa ja ne soveltuvat sekä digitaaliseen että perinteiseen painatukseen. Arkeissa on siruja saatavana 2, 4 tai 25 kpl/arkki. Paperi on kierrätettävä, biohajoava ja FSC-sertifioitu.

– NFC-sirun käyttö papereissa ei ole uusi ilmiö, mutta tämä Arjowigginsin luoma toiminnallinen kokonaisuus on se juttu, joka tekee PowerCoat Alive -viestintäratkaisusta ainutlaatuisen, toteaa Antaliksessa Suomen ja Baltian alueella toimiva Digital Print Market Manager Sami Eskelinen.

Share: