Shutterstock-väritrendit 2021: kulta, shampanja ja vihreä

20.11.2020 09:24Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Fortuna Gold on raportin mukaan tumma, rikas keltaisen sävy. Kuvakollaasi: Shutterstock.

Kuvapankkiyritys Shutterstock on jälleen julkistanut jokavuotisen Color Trends -raporttinsa. Sen mukaan vuoden 2021 trendivärejä tulevat olemaan Fortuna Gold, Set Sail Champagne ja Tidewater Green. Ennuste perustuu tänä vuonna ladattujen kuvien väreihin.

Raportissa etsitään värisävyjä, joiden käyttö on lisääntynyt tänä vuonna siten, että niitä on esiintynyt kuvien latauksessa enemmän kuin koskaan. Tätä mitataan jokaisen pikselin HEX-kooditiedoilla.

Shutterstockin mukaan esiin nousseet trendivärit tulevat kertomaan vuoden 2021 tarinaa. Ne vetoavat kuvien käyttäjiin ja yleisöihin kautta maailman.

Fortuna Gold on raportin mukaan tumma, rikas keltaisen sävy. Sen skaala sisältää kullan variaatioita hohtavista pastellisävyistä tummiin, lähes metallisiin ruskean sävyihin. Fortuna oli Rooman hyvän onnen jumalatar.

 

Set Sail Champagne on luonnollinen värisävy, jota voi käyttää laajasti ja erityisesti maanläheisissä väripaleteissa. Kuvakollaasi: Shutterstock.

Set Sail Champagne on luonnollinen värisävy, jota voi käyttää laajasti ja erityisesti maanläheisissä väripaleteissa, joissa on ruskeita, harmaanruskeita ja vihreitä sävyjä. Väri on eskapistinen, tuo mieleen pakenemisen kauas pois tästä todellisuudesta.

 

Tidewater Green on nousuveden vihreä, ja tämä rikas sävy on sinivihreän harmaa sävy. Kuvakollaasi: Shutterstock.

Tidewater Green on nousuveden vihreä, ja tämä rikas sävy on sinivihreän harmaa sävy. Sen juuret ovat sekä sinisessä että vihreässä ja sävyä voi täydentää monenlaisilla muilla väreillä. Nousuveden vihreä muistuttaa siitä, että muutos on pysyvää.

Värisävyistä löytyy lisää luonnehdintaa Shutterstockin väriraportista, jossa on myös suosituksia näiden värien käytöstä.

Share: