Sesomalta uusi tulostuskalvo autoteippauksiin

28.5.2019 09:17Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Fusion Wrap on ohut kalvo, jonka sisällä olevat FLITE-ilmakanavat tekevät teippauksen asentamisesta helppoa. Kuva: Arlon Graphics.

Sesoma on lanseerannut uuden autojen yliteippaukseen sopivan ratkaisun. Arlon Graphicsin uusi Fusion Wrap polymeeritulostuskalvo tarjoaa kestävää ja kustannustehokasta ratkaisua, joka vastaan ominaisuuksiltaan kalliimpia valutulostuskalvoja.

Arlon Graphicsin Fusion Wrap polymeeritulostuskalvo hyödyntää uutta FLITE-teknologiaa ja on Sesoman mukaan täydellinen vaihtoehto moneen tilanteeseen.

Vaikka Fusion Wrap on polymeeritulostuskalvo, se vastaa ominaisuuksiltaan kalliimpia valutulostuskalvoja. Sen ohut ja joustava rakenne helpottaa käyttöä ja tekee kalvotyöstä tehokasta. FLITE-ilmakanavateknologia takaa kalvon helpon irrottamisen ja uudelleen sijoittamisen. Toisaalta Fusion Wrap -teippauksen aloituskohdat on kätevä ankkuroida.

Fusion Wrap kestää ulkokäytössä jopa 7 vuotta (tulostamaton pinta). Tulostetun pinnan kestävyys riippuu käytetystä musteesta. Sesoma suosittelee Fusion Wrapin kanssa käytettäväksi Arlon 3170-sarjan laminaatteja.

Share: