Sesoma edustamaan Kalustemuovin mainoslevyjä

23.6.2016 08:15Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva Kalustemuovi Virtala.
Kuva Kalustemuovi Virtala.

Sesoma Oy ja lahtelainen Kalustemuovi Virtala Oy ovat sopineet mainoslevytuotteiden edustuksesta Suomessa. Sesoman valikoimaan kuuluvat nyt teipattavien kennolevyjen lisäksi myös tulostettavat vaahto-PVC-levyt, Viscom-kevytvaahtolevyt, corona-käsitellyt PP-kennolevyt sekä alumiinikomposiittilevyt.

Levyjä voi tilata paketeittain tai yksittäiskappaleina, määrämittoihin sahattuina. Levyt toimitetaan lavatilauksina Lahdesta, mutta tilaukset tehdään Sesoman myyntiin ja laskuttajana toimii Sesoma.

– Olemme tehneet yhteistyötä Kalustemuovi Virtalan kanssa useamman vuoden ajan. Yhtiön asiantuntemus, korkealaatuiset tuotteet ja palvelut antavat meille mahdollisuuden kasvattaa levyliiketoimintaamme. Samalla voimme paremmin palvella asiakkaitamme, sanoo Sesoman toimitusjohtaja Sami Lempinen.

Kalustemuovi Virtalan edustaja Mikko Virtala kertoo luottavansa Sesoman osaavaan ja aktiiviseen myyntiin, joka mahdollistaa laajemman levyjakelun Suomessa. Näin Kalustemuovi Virtala voi keskittyä entistä enemmän omaan ydinliiketoimintaansa eli työstömyyntiin.

Share: