Seri-Decolta uusi vinyylikalvo autoteippauksiin

28.5.2019 09:27Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uudet 2D-polymeeriteipit ovat kustannustehokas ratkaisu yliteippauksiin. Kuva: Seri-Deco.

Seri-Deco Oy lanseeraa auto- ja yliteippauksiin suunnitellun polymeerisen ImagePerfect 2578 PA 2D-tulostusvinyylin ja sen suojaksi tarkoitetun ImagePerfect 2810-100 2D-laminaatin. Uudella ainutlaatuisella polymeerisellä tulostustarralla ja laminaatilla toteutetaan tukkurin mukaan laadukkaita ja kestäviä auto- ja yliteippauksia nopeasti, helposti ja edullisesti.

Seri-Decon mukaan monet ajoneuvot ovat tulleet muodoiltaan sulavammiksi siten, ettei esimerkiksi pakettiautoissa enää useinkaan ole valuvinyyliä vaativia syviä 3D-pokkauksia tai äkkinäisesti muuttuvia 3D-muotoja. Teippaajat ovat kaivanneet valuvinyyliä edullisempaa ratkaisua teippaamiseen.

ImagePerfect 2578 PA on kehitetty juuri tähän tarpeeseen. Ohut (50 mic) polymeerinen ja kalenteroitu 2D-teippi on kustannustehokas ja toimiva ratkaisu autojen kylkiteippauksiin sekä yliteippauksiin, joissa on kaarevia pintoja ja kahdensuuntaisia 2D-syvennyksiä, mutta ei syviä 3D-pokkauksia.

Ilmakanavoidun PerfectApply-teknologian (PA), erinomaisen muotoutuvuuden ja alhaisen alkutarttuvuuden ansiosta teippi sopii ihanteellisesti auto- ja yliteippauksiin. Tarra soveltuu tulostettavaksi ekoliuotin-, liuotin- ja lateksiväreillä.

Uusi kirkas ja kiiltävä ImagePerfect 2810-100 Polymeric 2D-laminaatti (60 mic) on kehitetty 2D-tarran suojalaminaatiksi. Se suojaa tulostetta erittäin hyvin UV-valolta ja sääolosuhteilta. Ennen laminointia tulee varmistaa, että tuloste on täysin kuivunut.

Uudet tuotteet ovat Seri-Decon emoyhtiön Spandexin valmistamia korkealaatuisia teippejä, joita Seri-Deco jälleenmyy Suomessa ja Eestissä. Myyntijohtaja Lassi Suoranta kertoo teippaajien jo kauan kaivanneen toimivaa polymeeriteippiä yliteippaukseen.

– Uusien ImagePerfect 2D-yliteippaustarran myötä pystymme nyt vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen. Yhdellä ja samalla edullisella 2D-teipillä onnistuu sekä ajoneuvojenkylkien teippaaminen että koko auton yliteippaaminen, Suoranta sanoo.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: