Seri-Deco tuo markkinoille antimikrobisen laminaatin

29.6.2020 12:13Uutiset » Tuotteet ja palvelut
ImagePerfect SafeTouch -kalvo tarjoaa pitkäaikaisen antimikrobisen suojan sisätiloissa. Kuva: Seri-Deco.

Seri-Deco tuo markkinoille antimikrobisen laminaatin, ImagePerfect SafeTouch -kalvon. Sitä käytetään ympäristöissä, joissa on tärkeää minimoida bakteerien leviäminen pinnoilla. Kalvo on 80 mikronin kirkas kalvo, joka on saatavana kiiltävänä ja mattapintaisena. Kalvo sisältää erittäin tehokkaan antimikrobisen aineen, sinkkipyritionin, ja se tarjoaa yli 99,99 %:n todistetun suojan useiden yleisten bakteerien, sienten ja loisten kasvua vastaan.

Antimikrobiset aineet kapseloidaan kalvon sisään sen sijaan, että ne olisivat kalvon pinnassa. Tämä varmistaa, että tuotteen suojaavat antimikrobiset ominaisuudet säilyvät vähintään 3 vuotta ja kalvo kestää säännöllistä pyyhkimistä ja puhdistamista. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön tasaisille pinnoille, kuten pöytien, vastaanottotiskien, lasipintojen, ikkunoiden, ovien, hyllyjen ja kosketusnäyttöjen suojaksi. Kalvo on hyvä ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan erittäin hyvää hygieniaa, esimerkiksi vähittäiskaupan tiloihin, joukkoliikenteeseen, terveydenhuoltoon, kouluihin, palvelualalle ja tapahtumiin.

Hyvien perkausominaisuuksien ja liuotinpohjaisen semi-permanent liiman ansiosta ImagePerfect SafeTouch on helppo asentaa erilaisille pinnoille. Läpinäkyvä, kiiltävä- tai mattapintaisena saatava kalvo jättää alkuperäisen pinnan näkyville säilyttäen sen luonnollisen ulkonäön. Kalvoa voidaan käyttää suojalaminaattina myös tulostetuille pinnoille, kunhan tulosteen muste on ensin kuivunut vähintään 48 tuntia.
Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäki avaa tarvetta uuden kalvon lanseeraukselle:

– Tarve antimikrobikalvolle on näinä aikoina suurempi kuin koskaan. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen antimikrobisen suojan kolmeksi vuodeksi kilpailukykyiseen hintaan. Yritykset voivat suojella henkilöstöään ja asiakkaitaan lisäämällä bakteerisuojausta paljon kosketeltaville pinnoille. SafeTouch on erinomainen antimikrobikalvo moniin paikkoihin, joissa kosketuspintojen hygieniaan ja puhdistamiseen tulee kiinnittää eritystä huomiota.

Tuote on saatavana Seri-Decon omasta varastosta heinäkuusta 2020 alkaen.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: