Seri-Deco panostaa sisustusmarkkinoihin

13.3.2017 08:19Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Mtex Blue -tekstiilitulostin.

Visuaalisen viestinnän tuotantoratkaisuja tarjoava Seri-Deco panostaa sisustusmarkkinoihin. Yritys on ottanut valikoimaansa Mtexin suoraan kankaalle tulostavat sublimaatiotulostimet. Seri-Deco järjestää toimitiloissaan toukokuussa sisustamiseen keskittyvän ammattilaistapahtuman.

– Sisustusmarkkina on mielenkiintoinen mahdollisuus, joka voi tuoda uutta liiketoimintaa perinteiselle suurkuvatulostajalle. Markkina on iso ja erilaisia sovelluksia sekä liiketoimintamalleja on paljon, kertoo Jussi Heinämäki, Seri-Decon toimitusjohtaja.

Seri-Deco järjestää toimitiloissaan toukokuussa suurkuvatulostajille, sisustussuunnittelijoille ja mainostajien suunnittelijoille suunnatun ammattilaistapahtuman. Tarkoitus on tuoda esiin sisustamisen tuulahduksia maailmalta, inspiroida vieraita erilaisten loppusovellusmallien ja tuotantoesimerkkien avulla sekä esitellä työkaluja tuotantotaloille sisustusmarkkinoille laajentamiseksi.

Portugalilaisen valmistajan Mtex Blue -suorasublimaatiotulostin sisältää tiedotteen mukaan useita ominaisuuksia, joiden avulla tulostaja saa tuotettua tasaisen korkealaatuista ja kestävää kuvaa kankaille sisustus-, mainos- tai huonekalukäyttöön. Suorasublimaatiotulostin tulostaa ja kiinnittää värin tekstiiliin saman laitteen sisällä. Mtex erottuu edukseen erityisesti yksilöllisesti säädettävien infrapunalämmittimien osalta. Näiden ansiosta saadaan tasainen, sama värisävy niin keskelle kuin tekstiilien laidoille. Lisäksi etu- ja takaosien elektropneumaattinen järjestelmä sekä synkronoitu rullasyöttömekanismi varmistavat materiaalin siirron tasaisuuden pitkissäkin tulostussarjoissa.

Uusien HP Latex ja Mtex -tulostimien lisäksi Seri-Deco on lisännyt valikoimaansa OKI ColorPainter E-64S tulostimen. Laitemalli on sopiva vaihtoehto yrityksille, jotka etsivät hyvää ekoliuotintulostinta edullisesta hintaluokasta.

Seri-Decon ja Widecon yhdistymisen vuosi sujui hyvin numeroiden valossa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 13,8 miljoonaa euroa, joka on selvästi enemmän kuin vanhan Seri-Decon ja Widecon yhteenlaskettu liikevaihto. Myynti kasvoi kaikilla markkinoilla; Suomessa 5 %, Liettuassa 32 % ja Virossa 24 %.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: