Seri-Deco lanseeraa uuden valuvinyylisarjan

17.1.2020 09:24Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Avery Dennisonin SWF-valuvinyylit ovat suosittuja autoteippauksessa. Kuva: Avery Dennison.

Seri-Deco lanseeraa yhdessä Spandexin kanssa uuden Avery Dennison Supreme Wrapping Film / Spandex GP Edition -yliteippaussarjan, joka on ainutlaatuinen, Spandexille kehitetty 10 metallivärin valikoima suosittuja Avery Dennison SWF -valuvinyylejä. Sarja on saatavana yksinoikeudella Suomessa vain Seri-Decolta.

Avery Dennison Supreme Wrapping Film -valuvinyylit ovat tiedotteen mukaan ajoneuvojen yliteippauksessa omaa luokkaansa suorituskyvyssä ja asennuksen nopeudessa. Kaksikerroksisessa kalvossa yhdistyvät upea väri, pinnan tekstuuri ja kirkas suojakerros, jonka ansiosta yliteipatun ajoneuvon pinta on kestävä ja yhtä sileä kuin maalipinta.

Tämä yliteippaussarja sisältää kymmenen metalliväriä, joiden nimeämisessä inspiraation lähteenä ovat olleet moottoriurheilun glamour ja energia. Uudet yliteippauskalvot on jaettu matta- ja kiiltäväpintaisiin metalliväreihin.

– Uuden valuvinyylisarjan lanseerauksen myötä pystymme tarjoamaan yliteippausasiakkaillemme kymmenen uutta ainutlaatuista metallinhohtoista trendiväriä, jotka ovat saatavana vain Spandexilta ja Seri-Decolta. Uudesta sarjasta kiinnostuneet ajoneuvojen yliteippaajat voivat tilata meiltä A5-mallipalat näistä uusista upeista metalliväreistä. Lisätietoa tuotteista saa asiakaspalvelustamme tai Seri-Decon verkkokaupasta, kertoo Seri-Decon markkinointipäällikkö Hanna Jauhola.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: