Seitsemän paikallismediaa palaa STT:n asiakkaaksi

17.12.2019 19:20Uutiset » Tuotteet ja palvelut
STT:n uutispalvelu on saanut takaisin useita merkittäviä media-asiakkaita. Kuva: STT.

STT:n uutisten yleisö kasvaa merkittävästi, kun seitsemän paikallismediaa palaa uutistoimiston uutispalvelun asiakkaaksi vuoden 2020 alusta. Lisäksi Lehtikuvan uutiskuvapalvelun asiakaskunta kasvaa yhdeksällä palaavalla asiakkaalla.

STT on solminut sopimuksen uutispalvelusta ja uutiskuvapalvelusta Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluvien Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien, Länsi-Savon, Itä-Savon, Uutisvuoksen, Aamupostin, Keski-Uusimaan, Uusimaan, Länsi-Uusimaan, Iisalmen Sanomien, Itä-Hämeen ja Warkauden Lehden kanssa.

– Asiakaskunnan ja yleisön kasvu on STT:lle luonnollisesti iloinen asia. Se vahvistaa uutistoimiston asemaa suomalaisen uutismedian keskeisenä toimijana, sanoo STT:n toimitusjohtaja Kimmo Pietinen.

Etelä-Suomen Median lehdet Aamuposti, Keski-Uusimaa, Uusimaa ja Länsi-Uusimaa ovat olleet pitkään vain Lehtikuvan uutiskuvapalvelun asiakkaita luovuttuaan STT:n uutispalvelusta vuonna 2016. Aamuposti ilmestyy Hyvinkäällä ja Riihimäellä, Keski-Uusimaa Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla, Uusimaa Porvoossa ja Länsi-Uusimaa Lohjalla.

– Nyt hetki oli otollinen myös uutispalvelun käyttöönotolle. Olemme kasvattaneet digitaalisten tilaajien määrää kolmessa vuodessa merkittävästi ja tämän vuoksi on perusteltua, että pystymme palvelemaan lukijoita verkossa vuorokauden ympäri. STT:n uutispalvelu antaa tähän mahdollisuuden samalla, kun se vahvistaa lehtien uutisseurantaa Uudenmaan kunnissa, Etelä-Suomen Median sisältöjohtaja Silja Tenhunen sanoo.

Keskisuomalainen konserniin kuuluvat Kaakon Viestinnän lehdet palasivat STT:n uutispalvelun asiakkaiksi jo kesällä 2019, mutta palaavat vuoden 2020 alusta myös kuvapalveluasiakkaiksi.

Share: