Sanoma tuotti digitaalisen aapisen

23.1.2015 08:23Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Oppimissisältöjen tuottaja Sanoma Pro lanseeraa Suomen ensimmäisen digitaalisen aapisen. Apilatien aapinen on yksi Sanoma Pron uuden opetussuunnitelman mukaisista perusopetuksen oppimateriaaleista, jotka tulevat kaikki tarjolle myös täysin digitaalisena vaihtoehtona.

Sanoma Pro julkaisee uudet, vuoden 2016 opetussuunnitelman mukaiset perusopetuksen oppimateriaalisarjat nyt myös täysin digitaalisina. Koulu voi valita itselleen digitaaliseen oppimiseen siirtymisessä sopivan tavan, joko painettujen ja digitaalisten oppimateriaalien yhdistelmän tai täysin digitaalisen oppimateriaalin.

Yksi Sanoma Pron uutuuksista on Apilatien aapinen, jonka saa myös digitaalisena versiona. Digitaalinen aapinen tekee oppimisesta entistä monipuolisempaa. Uuden sukupolven aapisen myötä lukemista voi opetella ja opettaa muun muassa äänen, kuvan, animaatioiden ja interaktiivisten tehtävien avulla. Oppilaat oppivat usein lukemaan hyvin eri tahtiin, jolloin eritasoisten oppilaiden opettaminen on hankalaa. Apilatien aapisen avulla opettaja voi huomioida ja motivoida erilaisia oppilaita erittäin monipuolisesti.

Kuva: Sanoma Pro.

Share: