Sanoma sijoittaa sopimustietopalveluun

5.12.2017 09:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Sopimustiedon etusivu verkossa.

Sanoma Media Finland sijoittaa 1,5 miljoonaa euroa kasvuyritys Suomen Sopimustietoon. Sopimustieto tarjoaa digitaalisen ja mobiilin alustan juridisesti pätevien sopimusten luomiselle, allekirjoittamiselle ja arkistoinnille.

Palvelu liitetään osaksi Sanoman verkkopalveluja. Palvelu on ollut ilmainen kuluttajille ja maksullinen yrityksille.

– Sanoma Media Finland rakentaa nyt kasvua. Investoimme liiketoimintaamme tukeviin palveluihin. Sopimustieto täydentää Sanoman palvelutarjontaa sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaillemme, Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta sanoo.

Sijoituksen myötä Sopimustiedon palvelu tulee osaksi Sanoman palvelutarjontaa. Esimerkiksi Oikotie-palvelun käyttäjä voi tarvita sopimuksia vuokrasopimuksista vaikkapa osakeyhtiön hallituksen pöytäkirjaan. Sopimuskoneella sopimus mukautuu tiedotteen mukaan tekoälyä hyödyntäen erilaisia tarpeita vastaavaksi helposti ja nopeasti. Palvelu tuottaa niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin huomattavia säästöjä.

– Teknologia mahdollistaa aiemmin kalliiden ja monimutkaisilta tuntuvien sopimusten laatimisen kotisohvalta. Aivan kuten pankkiasiat hoidetaan jo lähes kokonaan verkossa, sopimukset voidaan laatia ja solmia sähköisesti ilman tarpeettomia välikäsiä, Sopimustiedon perustaja, varatuomari Marko Teppo toteaa.

Sopimustiedon palvelu on juristien kehittämä. Sopimustiedolla työskentelee tällä hetkellä kahdeksan työntekijää. Yritys on perustettu vuonna 2015 eikä ole vielä julkaissut liikevaihtotietojaan.

Share: