Sanoma ostaa T-Median rekrytointipalvelut

5.6.2018 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Sanoma Media Finland ostaa T-Median työnantajakuva- ja vetovoimapalvelut ja liittää ne osaksi Oikotie Työpaikkojen tarjoomaa. Kauppa toteuttaa Sanoman kasvustrategiaa ja vahvistaa Oikotien roolia yritysten kokonaisvaltaisena rekrytointikumppanina.

– Nykyliiketoimintaamme vahvistavat yritysostot ovat olennainen osa kasvustrategiaamme. Kaupan myötä voimme palvella suomalaisia rekrytoijia entistä monipuolisemmin ja syvällisemmin, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.

– Yritykset panostavat tämän hetken kuumassa osaajakilpailussa pitkäjänteiseen työnantajamielikuvatyöhön. Kauppa vahvistaa entisestään valmiuksiamme palvella asiakkaitamme laadukkaalla sisällöllä, kampanjoilla ja tutkimustiedolla. Oikotie Työpaikat on rekrymarkkinan vahva markkinajohtaja ja nyt entistä tärkeämpi kumppani rekrytoiville yrityksille, sanoo Sanoma Digital Finlandin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola.

Kauppa sisältää TAT-Palvelu Oy:n koko osakekannan. Myyjinä ovat Harri Leinikka, Riku Ruokolahti ja Päivi Salminen-Kultanen. Kaupan mukana siirtyy Sanoman palvelukseen vanhoina työntekijöinä seitsemän rekrytoinnin ja työnantajakuvan osaajaa. Järjestelyn jälkeen itsenäisenä yhtiönä pysyvä T-Media Oy keskittyy jatkossa data-analytiikan ja Luottamus&Maine -tutkimustoiminnan kehittämiseen.

Share: